• OBJAVLJENO: 07.12.2011.
Poziv na javnu raspravu o Nacrtu Prostorne osnove za izradu Prostornog plana za područje Bosansko-podrinjskog kantona Goražde za period 2008 – ­2028. godina

 

JAVNI POZIV

Ministarstvo za urbanizam, prostorno uređenje i zaštitu okoline Bosansko­podrinjskog kantona Goražde, u saradnji sa Urbis Centrom d.o.o. iz Banja Luke kao nosiocem izrade, organizuje:

 

J  A  V  N  U     R  A  S  P  R  A  V  U

 

o Nacrtu Prostorne osnove za izradu Prostornog plana za područje

Bosansko-podrinjskog kantona Goražde za period 2008. –  ­2028. godina.

 

 

Javna rasprava će se održati u slijedećim terminima:

 

  • dana 15.12.2011. godine (četvrtak) sa početkom u 10,00 sati u Skupštinskoj sali Bosansko-podrinjskog kantona Goražde, 1. Slavne višegradske brigade 2a, Goražde;

 

  • dana 15.12.2011. godine (četvrtak) sa početkom u 13,00 sati u sali Općine Foča Ustikolina;

 

  • dana 16.12.2011. godine (petak) sa početkom u 10,00 sati u sali Općine Pale Prača.

Pozivaju se sva zainteresovana pravna i fizička lica da svojim prisustvom uzmu učešće u navedenoj Javnoj raspravi.

Materijal za Javnu raspravu (Nacrta Prostorne osnove)  objavljen je  na službenoj web stranici Bosansko-podrinjskog kantona Goražde: www.bpkg.gov.ba ,  a u manuelnam obliku može se preuzeti u prostorijama Ministarstva za urbanizam, prostorno uređenje i zaštitu okoline Bosansko-podrinjskog kantona Goražde ul. 1. Slavne višegradske brigade 2a Goražde .

Grafički dio Nacrta Prostorne osnove ( tematske karte) bit će dostupne  na oglasnoj ploči JU “Centra za kulturu” Goražde, kao i oglasnim pločama, Općine Foča­-Ustikolina i Općina Pale-Prača počev od 08.12.2011 godine, pa sve do momenta održavanja Javne rasprave.

Prijedlozi, primjedbe i sugestije na Nacrt Prostorne osnove mogu se dostaviti i pismenim putem na adresu Ministarstva za urbanizam, prostorno uređenje i zaštitu okoline BPK Goražde: Višegradska br. 2a Goražde ili na email: minurbanizam@bih.net.ba.

 

 


webmail kanton gorazdewebmail
Copyright © 2005-2019. BPK Goražde.
Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole, uz OBAVEZNO navođenje izvora.