• OBJAVLJENO: 11.01.2012.
Poziv na javnu raspravu o Nacrtu Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o prostornom uređenju i građenju Bosansko-podrinjskog kantona Goražde

Ministarstvo za urbanizam, prostorno uređenje i zaštitu okoline Bosansko-podrinjskog kantona Goražde u saradnji sa Ustavnom i zakonodavno – pravnom komisijom i Komisijom za urbanizam, prostorno uređenje, stambeno-komunalnu politiku, infrastrukturu i zaštitu okoline Skupštine BPK – a Goražde organizuje:

  JAVNU RASPRAVU

o Nacrtu Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o prostornom uređenju i građenju Bosansko-podrinjskog kantona Goražde

Javna rasprava će se održati u slijedećim terminima:

    dana 24.01.2012. godine (utorak) sa početkom u 12,00 sati u Sali Općine Foča – Ustikolina;
–    dana 25.01.2012. godine (srijeda) sa početkom u 12,00 sati u Sali Općine Pale – Prača;
–    dana 27.01.2012. godine (petak) sa početkom u 10,00 sati u Sali Skupštine BPK Goražde.

Pozivaju se sva zainteresovana pravna i fizička lica da svojim prisustvom uzmu učešće u Javnoj raspravi pomenutog zakona.

Svi zainteresovani navedeni zakon mogu naći na službenoj web stranici Bosansko-podrinjskog kantona Goražde: www.bpkg.gov.ba, a tekst zakona može se  preuzeti i u prostorijama Ministarstva za urbanizam, prostorno uređenje i zaštitu okoline, u ul. 1. Slavne višegradske brigade 2a, II sprat, kancelarija br. 16.

Prijedlozi, primjedbe i sugestije na ovaj zakon mogu se dostaviti i pismenim putem na navedenu adresu u roku od 10 dana od dana održavanja navedene rasprave.


webmail kanton gorazdewebmail
Copyright © 2005-2020. BPK Goražde.
Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole, uz OBAVEZNO navođenje izvora.