• OBJAVLJENO: 28.02.2012.
J A V N I P O Z I V za učešće na Javnoj raspravi o Nacrtu Prostornog plana Federacije Bosne i Hercegovine za period od 2008. do 2028. godine

Ministarstvo za urbanizam, prostorno uređenje i zaštitu okoline Bosansko-podrinjskog kantona Goražde  o b j  a v lj u j e:

J A V N I  P O Z I V

Na Javnu raspravu o Nacrtu Prostornog plana Federacije Bosne i Hercegovine za period od 2008. do 2028. godine

Javnu raspravu će održati Federalno ministarstvo prostornog uređenja.

Javna rasprava će se održati dana 05.03.2012. godine (ponedjeljak) sa početkom u 12,00 sati u Sali Skupštine Bosansko-podrinjskog kantona Goražde.

Pozivaju se sva zainteresovana pravna i fizička lica da svojim prisustvom uzmu učešće u navedenoj javnoj raspravi.

Svi zainteresovani materijal za Javnu raspravu: Nacrt Prostornog plana Federacije Bosne i Hercegovine za period od 2008. do 2028. godine, Odluku o provođenju i Program mjera mogu naći na web stranici Federalnog ministarstva prostornog uređenja www.fmpu.gov.ba, na temi Aktivnosti – Prostorni plan FBiH, kao i na web stranici IPSA Instituta, lidera Konzorcija nosioca izrade plana, www.ipsa-institut.com.

Prijedlozi, primjedbe i sugestije na Nacrt Prostornog plana Federacije Bosne i Hercegovine za period od 2008. do 2028. godine mogu se dostaviti i pismenim putem na adresu Federalnog mnistarstva prostornog uređenja: M. Tita br. 9a, Sarajevo.


webmail kanton gorazdewebmail
Copyright © 2005-2020. BPK Goražde.
Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole, uz OBAVEZNO navođenje izvora.