• OBJAVLJENO: 01.08.2011.
JAVNI POZIV za Javnu raspravu o skraćenom (sinteznom) obliku Osnovne koncepcije prostornog razvoja iz usvojene Prostorne osnove Prostornog plana Federacije BiH za period od 2008. do 2028. godine

Ministarstvo za urbanizam, prostorno uređenje i zaštitu okoline Bosansko-podrinjskog kantona Goražde o b j a v lj u j e:

JAVNI POZIV

na Javnu raspravu
o skraćenom (sinteznom) obliku Osnovne koncepcije prostornog razvoja
iz usvojene Prostorne osnove Prostornog plana Federacije BiH
za period od 2008. do 2028. godine

Javnu raspravu će održati Federalno ministarstvo prostornog uređenje u saradnji sa nosiocem izrade Plana, Konzorcijem koji čine IPSA Institut iz Sarajeva, kao lider Konzorcija, te članicama – Urbanistički zavod BiH iz Sarajeva i ECO-Plan iz Mostara.

Javna rasprava će se održati dana 10.08.2011. godine (srijeda) sa početkom u 11,00 sati u Sali Skupštine Bosansko-podrinjskog kantona Goražde.

Pozivaju se sva zainteresovana pravna i fizička lica da uzmu učešće u navedenoj Javnoj raspravi.

Materijal za Javnu raspravu nalazi se na službenoj web stranici Federalnog ministarstva prostornog uređenja: http://fmpu.gov.ba

Prijedlozi, primjedbe i sugestije na Skraćeni (sintezni) oblik Osnovne koncepcije prostornog razvoja iz usvojene Prostorne osnove Prostornog plana Federacije BiH za period od 2008. do 2028. godine mogu se dostaviti u pisanoj formi na adresu Federalnog ministarstva prostornog uređenja: M. Tita br. 9a, 71000 Sarajevo.


webmail kanton gorazdewebmail
Copyright © 2005-2019. BPK Goražde.
Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole, uz OBAVEZNO navođenje izvora.