Pobjeda Sport

Kompanija sa 60-godišnjim iskustvom i jedan od vodećih evropskih proizvođača municije

Pobjeda-Sport je kompanija sa prepoznatljivom industrijskom tradicijom građenom na 60-godišnjem iskustvu, sa velikim obimom proizvodnje i visokim tehnološkim dostignućima.
“Pobjeda-Sport” je poznati proizvođač start, sportske i industrijske municije, pištoljske municije i municije sa gumenim zrnom i nudi visok kvalitet svojih proizvoda koji ispunjava najviše međunarodne standarde.

U sklopu svojih inžinjerskih mogućnosti, Pobjeda-Sport može ponuditi sve što je potrebno za transfer tehnologija, samostalno ili u saradnji sa drugim poznatim proizvođačima.

Proizvodni program ”Pobjede-Sport” podijeljen u sedam grupa izrađuje se na opremi koja svojim tehničko-tehnološkim mogućnostima obezbjeđuje visoku pouzdanost u proizvodnji uz zagarantovan kvalitet. Zavidni proizvodni kapaciteti obezbjeđuju potpunu pouzdanost pri snabdijevanju kupaca u svim dijelovima svijeta.

Uz moto firme ”IMATI ODNOS KVALITETA I CIJENE BOLJI OD KONKURENATA” Pobjeda-Sport se sigurno svrstava među vodeće evropske proizvođače municije u Evropi.

Adresa: Višegradska bb
Tel: +387 38 228 863; +387 38 24 10 50
Fax: +387 38 24 10 60
Kontakt: Aiša Turković
Web: http://www.pobjeda-sport.com

 


webmail kanton gorazdewebmail
Copyright © 2005-2019. BPK Goražde.
Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole, uz OBAVEZNO navođenje izvora.