• OBJAVLJENO: 08.10.2014.
98.sjednica
Stvorene pretpostavke za početak prve faze revitalizacije mljekare „Milgor“

Vlada Bosansko-podrinjskog kantona Goražde održala je 08.10.2014.godine telefonsku sjednicu na kojoj je razmatran slijedeći:

1. DNEVNI RED

1.Razmatranje prijedloga Odluke o izmjeni i dopuni Odluke o dodjeli novčanih sredstava mljekari „Milgor“ d.o.o. Goražde po „Programu novčanog podsticaja za podršku revitalizaciji Mljekare „Milgor“ i stvaranju uslova za pokretanje prerade mlijeka i razvoj poljoprivredne proizvodnje na području Bosansko-podrinjskog kantona Goražde u skladu sa potpisanim sporazumom sa Kraljevinom Holandijom.

Vlada Bosansko-podrinjskog kantona Goražde održala je telefonsku sjednicu na kojoj je donesena Odluka o izmjeni i dopuni Odluke o dodjeli novčanih sredstava mljekari „Milgor“ d.o.o. Goražde po Programu podsticaja za podršku revitalizacije mljekare „Milgor“.

Donesenim izmjenama i dopunama otklonjeni su raniji nedostaci i omogućena implementacija odluke čiji je cilj stvaranje pretpostavki za ponovno pokretanje proizvodnje u goraždanskoj mljekari i daljnji razvoj poljoprivredne proizvodnje na području Bosansko-podrinjskog kantona Goražde u skladu s potpisanim sporazumom s Kraljevinom Holandijom.


webmail kanton gorazdewebmail
Copyright © 2005-2018. BPK Goražde.
Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole, uz OBAVEZNO navođenje izvora.