• OBJAVLJENO: 20.04.2022.
Sastanak premijerke BPK Goražde sa šeficom političkog odjela Britanske ambasade u Bosni i Hercegovini
Razgovarano o unaprjeđenju sistema obrazovanja, zdravstvene zaštite, sigurnosti i državne službe, s akcentom na transparentnost javne uprave

Premijerka Bosansko-podrinjskog kantona Goražde Aida Obuća sastala se danas sa šeficom političkog odjela Britanske ambasade u Bosni i Hercegovini Helen Flewker, a sastanku je prisustvovala i ministrica za pravosuđe, upravu i radne odnose Nataša Danojlić.

Prilikom susreta razgovarano je o društvenim i prirodnim obilježjima Bosansko-podrinjskog kantona Goražde, te aktualnoj političkoj situaciji na području našeg kantona.

Također, razgovarano je i o aktivnostima Vlade BPK Goražde u ovom mandatnom periodu kada je riječ o unaprjeđenju sistema obrazovanja, zdravstvene zaštite, sigurnosti te državne službe, s akcentom na transparentnost javne uprave.

Šefica političkog odjela pri Britanskoj ambasadi u Bosni i Hercegovini Helen Flewker zahvalila je na srdačnoj dobrodošlici, te poželjela puno uspjeha u budućem radu i djelovanju Vlade BPK Goražde, uz spremnost za nastavkom dobre saradnje.

Autor: Služba za odnose s javnošću, www.bpkg.gov.ba

webmail kanton gorazdewebmail
Copyright © 2005-2023. BPK Goražde.
Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole, uz OBAVEZNO navođenje izvora.