• OBJAVLJENO: 03.10.2008.
Zvaničnici BPK-a Goražde i općina u njegovom sastavu organizovali bajramski prijem

Razmijenjene čestitke i bajramske poruke

Tradicionalni prijem u povodu ramazanskog bajrama za privrednike i predstavnike javnog, kulturnog, društveno-političkog i vjerskog života, 02.10.2008.godine u Domu mladih Centra za kulturu, organizovali su najviši zvaničnici Bosansko-podrinjskog kantona Goražde i općina u njegovom sastavu.

Velikom broju zvanica bajramske čestitke uputili su, ovom prilikom, Premijer BPK-a Goražde Salem Halilović, načelnici općina Goražde, Foča-Ustikolina i Pale-Prača: prof. Mustafa Kurtović, Zijad Kunovac i Asim Zec, te goraždanski muftija Hamed ef. Efendić.

Čestitku svojim sugrađanima u svom jedinstvenom stilu uputio je i ove godine jedan od najstarijih Goraždana, uvaženi hadži Nurija Tafro.

Uz lijepe želje za dane koji dolaze, dobar i prosperitetan život svih stanovnika ovog kantona, više radnih mjesta za mlade, kao i za život u miru i toleranciji, sa ovog skupa upućen je poziv političarima, ali i svima nama, da konačno sa riječi pređemo na djela, te da uložimo sav svoj napor, znanje i snagu kako bi ovaj grad i kanton postali mjesto vrijedno življenja.

Autor: Služba za odnose s javnošću, www.bpkg.gov.ba

webmail kanton gorazdewebmail
Copyright © 2005-2023. BPK Goražde.
Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole, uz OBAVEZNO navođenje izvora.