• OBJAVLJENO: 17.06.2013.
Dodijeljene diplome maturantima
Čestitke maturantima i želje za sreću i uspjeh u daljem životu i obrazovanju

Copy of IMG_2826

Direktori i profesori Mješovite srednje škole „Enver Pozderović“ i Srednje tehničke škole „Hasib Hadžović“ u Goraždu upriličili su danas dodjelu diploma učenicima koji su okončali svoje srednjoškolsko obrazovanje. Činu dodjeljivanja diploma prisustvovao je i resorni ministar za obrazovanje, nauku, kulturu i sport Bosansko-podrinjskog kantona Goražde Dževad Adžem, koji je uz čestitke uputio maturantima  i riječi podrške u njihovom daljem životu i obrazovanju.

Copy of IMG_2841

„Naš kanton će u narednom periodu biti sigurno najperspektivniji u cijeloj državi.  On to sigurno i sada jeste te se  nadam ćemo imati mogućnosti da podržimo sve vas u nastavku školovanja. Nije problem postaviti niske standarde odnosno niske ciljeve .Ako ih postavite, vrlo brzo ćete ih i ostvariti ali ukoliko postavite ciljeve koji su puno veći i od vas traže veći angažman, onda će i nastavak života vas i vaših porodica i onog što vi mislite da uradite biti puno značajniji. Ono kako smo mi ponosni na vas u određenom vremenu učinite i vi da date svoj doprinos da svi budemo zadovoljni“- poručio je ministar Adžem.

U ime učenika, prisutnima  su se obratili učenici generacija ove dvije škole Edo Kanlić i Vildan Živojević, a za njihov rad i trud da budu najbolji od najboljih firma „Bekto Precisa“  obezbijedila je prigodne poklone, koji su im ovom prilikom uručeni.

Autor: Služba za odnose s javnošću, www.bpkg.gov.ba

webmail kanton gorazdewebmail
Copyright © 2005-2020. BPK Goražde.
Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole, uz OBAVEZNO navođenje izvora.