• OBJAVLJENO: 07.09.2015.
Čestitka predsjednice Komisije za mlade Skupštine Bosansko-podrinjskog kantona Goražde povodom početka nove školske godine

back-to-school

Predsjednica Komisije za mlade Skupštine Bosansko-podrinjskog kantona Goražde Edita Velić poželjela je svim učenicima i roditeljima, učiteljima i nastavnicima, kao i svim uposlenicima u školstvu, sretnu i uspješnu novu školsku 2015/2016. godinu, koja u Bosansko-podrinjskom kantonu Goražde počinje 7. septembra 2015. godine.

Svim učenicima/ama osnovnih i srednjih škola na području našeg kantona čestitam početak nove školske godine i želim im mnogo uspjeha u učenju i što bolje ocjene; neka svoje školsko vrijeme provedu što uspješnije, u razvijanju svojih potencijala i osposobljavanju za samostalan i odgovoran život, gradeći već sada temelje za ostvarenje svojih snova. 

Posebnu dobrodošlicu želim učenicima/ama prvih razreda, uz želju da im školski dani budu sretni, a škola mjesto radosti i druženja, gdje će steći vrijedna znanja te lijepe uspomene za cijeli život. 

Čestitam početak školske godine i svim prosvjetnim radnicima, sa željom da budu što uspješniji u odgoju i obrazovanju sretnog i uspješnog učenika, kao i vama, cijenjeni roditelji, sa željom da se ispune sve vaše nade i očekivanja.

U znanju je moć!”

Autor: Služba za odnose s javnošću, www.bpkg.gov.ba

webmail kanton gorazdewebmail
Copyright © 2005-2020. BPK Goražde.
Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole, uz OBAVEZNO navođenje izvora.