• OBJAVLJENO: 16.12.2015.
ČESTITKA MINISTRA OBRAZOVANJA KARATE KLUBU „HOLIDAY“ GORAŽDE

151116151.1_xl

Ministar za obrazovanje, mlade, nauku, kulturu i sport  u Vladi BPK Goražde uputio je čestitku Karate klubu “Holiday” povodom izvrsnih rezultata koje postižu sportisti ovog kluba. U čestitki stoji:

Povodom velikog uspjeha vaših sportista Sanina Kanlića, Zerine Rišljanin, Lejle Čavrk i Tarika Rišljanina kao reprezentativaca Bosne i Hercegovine na Balkanskom prvenstvu u karateu za kadete, juniore i mlađe seniore (U-21) koje je održano u Dubrovniku, upućujem vam iskrene čestitke u ime Ministarstva za obrazovanje, mlade, nauku, kulturu i sport i u svoje lično ime.

 Karate klub „Holiday“ Goražde na čelu sa Memsurom Ćurovićem, sportistom, trenerom i karate majstorom dokaz je kako, rad, red i disciplina daju rezultate, što zasigurno prepoznaju i vaši protivnici na tatamiju.

Nastavite sa dobrim rezultatima i afirmacijom karate sporta kod mladih, te na taj način pokažite i dokažite da je Bosansko – podrinjski kanton Goražde prostor gdje se stvaraju vrhunski sportisti i postižu izuzetni sportski rezultati.

M I N I S T A R
Damir Žuga, prof.

Karate klub Holiday

Autor: Služba za odnose s javnošću, www.bpkg.gov.ba

webmail kanton gorazdewebmail
Copyright © 2005-2021. BPK Goražde.
Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole, uz OBAVEZNO navođenje izvora.