• OBJAVLJENO: 06.04.2016.
Nizom sadržaja obilježen Dan škole JU OŠ „Husein ef. Đozo“

Dan skole

Danas je u prostorijama JU OŠ „Huesin ef. Đozo“ obilježen Dan škole. U samu manifestaciju obilježavanja bio je uključen veliki broj učenika, koji su zajedno sa svojim nastavnicima priredili bogat kulturno- zabavni program.

Obilježavanje Dana škole  započeto je izložbama učeničkih radova iz različitih predmetnih oblasti, likovne i muzičke kulture, hemije, biologije, kulutre življenja i vjeronauke, putem kojih su učenici predstavili svoju kreativnost.

Svoje znanje i vještine učenici su pokazali kroz kvizove iz geografije i matematike. Također, oragnizovane su radionice i prodajna izložba.

U dvorištu škole održana je centralna školska priredba sa bogatim i raznovrsnim sadržajem za učenike, nastavnike i roditelje. Prisutnima, riječima dobrodošlice, obratio se direktor JU OŠ „Husein ef. Đozo“ Almir Sijerčić.

Dan OS Husein ef. Dzozo 034

Potom je uslijedio bogat program koji je obilovao nizom igrokaza, recitacija, pjesama, ritmičkih tačaka i muzičkih igara.

Nakon kulturno- zabavnih sadržaja, upriličeno je zajedničko druženje sa uposlenicima ove škole. Čestitke svim uposlenicima i učenicima povodom obilježavnja Dana škole uputio je i ministar za obrazovanje, mlade, nauku, kulturu i sport Bosansko- podrinjskog kantona Goražde Damir Žuga.

Autor: Služba za odnose s javnošću, www.bpkg.gov.ba

webmail kanton gorazdewebmail
Copyright © 2005-2020. BPK Goražde.
Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole, uz OBAVEZNO navođenje izvora.