• OBJAVLJENO: 27.06.2016.
Iz Skupštine BPK Goražde
Održana sjednica Komisije za izbor i imenovanja Skupštine BPK Goražde

slike4 003

Komisija za izbor i imenovanja Skupštine Bosansko-podrinjskog kantona Goražde na sjednici održanoj danas  razmatrala je akt Kolegija Skupštine Bosansko-podrinjskog kantona vezano za preraspodjelu pozicija u stalnim i povremenim radnim tijelima Skupštine, a u skladu sa zaključkom Skupštine za izmjenu i dopunu Odluke o izboru stalnih i povremenih radnih tijela Skupštine Bosansko-podrinjskog kantona Goražde od 6. juna 2016. godine.

Iako je Komisija za izbor i imenovanja Skupštine Bosansko-podrinjskog kantona Goražde uredno i na vrijeme svim strankama koje participiraju u Skupštini Bosansko-podrinjskog kantona Goražde uputila akt kojim je tražila da  dostave prijedloge za popunu članova radnih tijela Skupštine Bosansko-podrinjskog kantona Goražde, istaknuto je da Bosansko-patriotska stranka, Demokratska fronta, Novi pokret i Socijaldemokratska partija BiH nisu dostavile svoje prijedloge,  tako da Odluka o preraspodjeli pozicija u radnim tijelima Skupštine BPK-a Goražde nije kompletna.

Takođe,  Komisija je danas razmatrala i prijedloge stranaka za imenovanje Odbora za javna priznanja BPK Goražde te donijela odluku o imenovanju slijedećih lica u Odbor:

  1. SMAJOVIĆ FADIL
  2. AGOVIĆ ADIS
  3. TIRO NEDIM
  4. DRAGOLJ SEDINA
  5. MUDŽELET EDINA
  6. KOVAČ EJUB
  7. TATARIN SEJAD

Članovi Odbora za javna priznanja Bosansko-podrinjskog kantona Goražde između sebe izabrat će predsjednika i zamjenika predsjednika Odbora.

slike4 005

Autor: Služba za odnose s javnošću, www.bpkg.gov.ba

webmail kanton gorazdewebmail
Copyright © 2005-2022. BPK Goražde.
Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole, uz OBAVEZNO navođenje izvora.