• OBJAVLJENO: 01.04.2020.
Obavještenje Elektrodistribucije o prestanku rada šaltera u Goraždu
JP Elektroprivreda BiH, Podružnica,Elektrodistribucija” Sarajevo obavještava svoje kupce u BPK Gorazde da se, od 1.05.2020.godine, zatvaraju šalteri naplate, odnosno da se više neće vršiti naplata računa za električnu energiju u našoj Poslovnoj jedinici Goražde.
Ova odluka je donesena u okviru redovnih reformi sistema naplate električne energije, ali je njena realizacija ubrzana zbog trenutne epidemiološke situacije, te upozoravajućih  informacija iz federalnih i kantonalnih kriznih štabova za praćenje i analizu situacije izazvane korona virusom.
Zbog toga je odlučeno da se od 31.03.2020. godine, računi za električnu energiju, bez troškove provizije, ‘mogu plaćati na šalterima BH Pošte u Goraždu, te, kao i do sada, na šalterima BH Pošte Ustikolina i Prača.
U slučaju pogoršanja epidemiološke situacije, postoji mogućnost zatvaranja šaltera naplate u P J Goražde i prije 1..05.2020. godine.
Za sve dodatne informacije, svim kapcima električne energije u Kantonu Sarajevo, na raspolaganju je naš lnformativni centar i besplatni telefon 080 02 OJ 31 iii e-mail: in(o.edsa@eybih.ba . ”
Autor: Služba za odnose s javnošću, www.bpkg.gov.ba

webmail kanton gorazdewebmail
Copyright © 2005-2020. BPK Goražde.
Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole, uz OBAVEZNO navođenje izvora.