• OBJAVLJENO: 23.01.2023.
Uprava policije informacija za period od 20.01. do 23.01.2023.godine.

Za dane vikenda  na području  Bosansko-podrinjskog kantona Goražde, u ulici 1. Slavne višegradske brigade – Grad Goražde, jednom licu iz Goražda uručen je prekršajni nalog iz oblasti Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, zbog drskog ponašanja

U ulici Muhidina Mašića-Munje – Grad Goražde, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovala dva putnička motorna vozila sa materijalnom štetom, bez povrijeđenih lica. Vozaču koji je prouzrokovao saobraćajnu nezgodu uručen je prekršajni nalog iz oblasti Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u  BiH.

U  ulici 31. Drinske Brigade – Grad Goražde, dogodila se saobraćajana nezgoda gdje je vozač putničkog motornog vozila ostvario kontakt sa pješakom. Uviđaj je izvršen od strane policijskih službenika Uprave policije MUP-a BPK-a Goražde, gdje će naknadno biti poduzete Zakonom predviđene mjere i radnje.

U ulici 1. Drinske brigade- Grad Goražde, policijski službenici Uprave policije MUP-a BPK-a Goražde lišili su slobode jedno lice  iz Goražda, zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola,  te je  isti smješten u prostorije za zadržavanje u Policijskoj Upravi Goražde, gdje je navedenom uručen  prekršajni nalog iz oblasti Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.


webmail kanton gorazdewebmail
Copyright © 2005-2023. BPK Goražde.
Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole, uz OBAVEZNO navođenje izvora.