“BIJELE VODE” d.o.o. PALE-PRAČA

Riječ je firmi koja na tržište plasira čistu prirodnu vodu proizvedenu po savremenim standardima, a koja je prvi brend ovog tipa s područja BPK-a. Potječe iz Fabrike za eksploataciju prirodne mineralne vode koja je kao i samo izvorište smještena u podnožju brda Vranovina u općini Pale – Prača, u sklopu turističko-lovnog kompleksa “Bijele vode” .

U punionicu kapaciteta oko 9.000 litara vode na sat investirano je oko dva miliona KM i ona trenutno upošljava šest radnika.  Izvor se nalazi 20 metara od Fabrike a kapacitet pogona dnevno je oko 1.000 kanistera od pet litara.

Na tržište BiH počela je distribucija Bijele vode u pakovanjima od 0,25 litara te u PET ambalaži od 0,5 i jednog litra te aparatima za distribuciju. Visoko kvalitetni i vrlo praktični water cooler aparati omogućuju osvježenje vodom ohlađenom na 5 stepeni u svakom trenutku. Osim hladne, water cooler nudi i vruću vodu (do 95 stepeni) koja je idealna za pripravljanje instant napitaka kao što je čaj, instant kafa. O kvaliteti Bijele vode i watercoolera svjedoče brojna priznanja i certifikati koja dodjeljuju stručne i nezavisne nadležne institucije. HACCP Codex Alimentarius osigurava stalni sistem kontrole sigurnosti vode te jamči kvalitetu proizvodnog procesa, a sistem upravljanja kvalitetom odgovara zahtjevima norme ISO 9001 i 14001.

„Bijela voda“ je visokokvalitetna voda i može konkurirati svim ostalim vodama u BiH i širom svijeta.

“Bijela voda” d.o.o.
Adresa: Kriva Draga bb Lovište Prača
Tel: +387 38 249 006
Tel: (Mob): + 387 61 482 626
E-mail: info@bijelevode.co.ba
https://www.bijelevode.ba/


webmail kanton gorazdewebmail
Copyright © 2005-2023. BPK Goražde.
Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole, uz OBAVEZNO navođenje izvora.