• OBJAVLJENO: 16.01.2005.
Potpisani ugovori o isporuci tečnog goriva, nabavci kancelarijskog materijala, štamparskim uslugama, o sukcesivnoj isporuci sredstava za održavanje voznog parka i anex ugovora o izvedenim građevinsko-zanatskim radovima
Posao dobile firme sa područja BPK-a GoraždeNakon provedene procedure Komisije za javne nabavke BPK-a Goražde, 13.01.2006. godine Premijer BPK-a Goražde Salko Obhođaš upriličio je potpisivanje ugovora sa odabranim ponuđačima.
Ugovor o isporuci tečnog goriva za potrebe Kantona i kantonalnih budžetskih korisnika, u vrijednosti od 272.840,00 KM dobila je firma „Šeh-in“ d.o.o. Goražde, a ugovor je potpisao direktor ove firme Mumahed Ramović.
Ugovor o nabavci kancelarijskog materijala i štamparskim uslugama ispred odabrane firme „Svjetlost komerc“ Goražde, potpisao je šef knjižare 17 Rasim Žigo, dok je Ugovor o sukcesivnoj isporuci sredstava za održavanje voznog parka potpisan sa vlasnikom firme „MAP-auto“ Goražde Omerom Prolazom.

Premijer Obhođaš potpisao je, ovom prilikom, i anex Ugovora sa izvođačem građevinsko-zanatskih radova na poslovnoj zgradi Vlade BPK-a Goražde, firmom „Goraždestan“ , koju zastupa njen direktor Bariz Kazagić.
Čestitajući svima na dobivenim poslovima, Premijer Obhođaš je izrazio zadovoljstvo što su ove poslove dobile firme sa područja Bosansko-podrinjskog kantona Goražde, koje su i ranijih godina iskazale visok stepen poslovnosti i kvalitete svojih usluga.

Autor: Služba za odnose s javnošću, www.bpkg.gov.ba

webmail kanton gorazdewebmail
Copyright © 2005-2023. BPK Goražde.
Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole, uz OBAVEZNO navođenje izvora.