• OBJAVLJENO: 16.02.2006.
Održan sastanak Forum mladih BPK-a Goražde i predstavnika Vijeća učenika srednjih škola
Dogovorena veća saradnja!

Forum mladih Bosansko-podrinjskog kantona Goražde organizovao je 16.02.2006. godine sastanak sa vijećima učenika srednjih škola na području Bosansko-podrinjskog kantona Goražde.
Ovom sastanku odazvali su se predstavnici Vijeća učenika Srednje tehničke škole „Hasib Hadžović“ i Mješovite srednje škole „Enver Pozderović“, dok su odsutni bili predstavnici Vijeća učenika Srednje stručne škole „Džemal Bijedić“.

Predsjednik Foruma mladih BPK-a Goražde Amer Dragolj upoznao je predstavnike ovih vijeća sa aktivnostima Foruma mladih, a nakon toga razgovarano je o aktuelnim problemima u radu vijeća učenika, o trenutnim aktivnostima i projektima, kao i o problemu nezainteresovanosti i apatije mladih. Predstavnici vijeća učenika upoznati su i sa programom Foruma mladih za 2006. godinu; sa projektima „Tinejdžer godine“, i „Dani Goražda u gradovima BiH“ , putem kojih će, kako je naglašeno, biti otvorena mogućnost većem broju mladih ljudi za aktivno sudjelovanje u njihovoj implementaciji, kao i u drugim aktivnostima Foruma mladih BPK-a Goražde.

Autor: Služba za odnose s javnošću, www.bpkg.gov.ba

webmail kanton gorazdewebmail
Copyright © 2005-2023. BPK Goražde.
Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole, uz OBAVEZNO navođenje izvora.