• OBJAVLJENO: 26.05.2012.
Učenici i nastavnici OŠ ‘’Fahrudin Fahro Baščelija’‘ danas obilježili Dan škole
Upućene čestitke za ostvarene rezultate

Obilježavanje Dana osnovne škole “Fahrudin Fahro Baščelija obilovalo je nizom sadržaja.  Zvanično je počelo hokejaškom utakmicom i kulturno-zabavnim programom kojeg su u Velikoj sali Centra za kulturu Goražde upriličili učenici škole. Među onima koji su svojim prisustvom uveličali ovaj dan bili su načelnik općine Goražde mr. Muhamed Ramović i ministrica za obrazovanje, nauku, kulturu i sport u Vladi BPK-a Alma Delizaimović, koji su slavljenicima uputili prigodne čestitke.

Dobrodošlicu prisutnima poželjela je direktorica ove škole Ediba Bećirević, a u prigodnim govorima napravljen je kratak osvrt na posebne rezultate i uspjehe koje su ostvarili učenici OŠ “Fahrudin Fahro Baščelija”, s kojima se može biti ponosno.

– Općina Goražde podržavala je rad OŠ “Fahrudin Fahro Baščelija” i to će i ubuduće nastaviti – kazao je načelnik općine Goražde Muhamed Ramović koji je izdvojio podatak da je Općina finansijski podržala odlazak učenika završnih razreda na ekskurziju.  Povodom Dana škole, načelnik općine Goražde uručio je direktorici Edibi Bećirević  prigodan poklon- umjetničku sliku.

Autor: Služba za odnose s javnošću, www.bpkg.gov.ba

webmail kanton gorazdewebmail
Copyright © 2005-2022. BPK Goražde.
Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole, uz OBAVEZNO navođenje izvora.