• OBJAVLJENO: 17.12.2008.
Ministar za privredu posjetio firmu „Goraždeputevi“ d.o.o.

Izražena puna podrška!

gorazde_putevi_2008.jpg

Ministar za privredu u Vladi Bosansko-podrinjskog kantona Goražde, profesor Mustafa Kurtović, u okviru planiranih aktivnosti koje su usmjerene na razvoj i jačanje saradnje između kantonalnog Ministarstva privrede i privrednih subjekata, posjetio je 17.12.2008. godine firmu „Goraždeputevi“ d.o.o.

Cilj posjete bio je da se sagleda postojeće stanje u firmi „Goraždeputevi“, te im pruži puna podrška, kako na kantonalnom, tako i na federalnom nivou.

gorazde_putevi_2008_b.jpg

Direktorica „Goraždeputeva“ Munevera Ušanović, kazala je kako je ovo prva zvanična posjeta ministra i predstavnika kantonalnog Ministarstva privrede u poslijeratnom periodu i istaknula da u predhodnom periodu nisu imali podršku Ministarstva za privredu, te kako se nadaju da će ova posjeta uticati da se saradnja u budućnosti popravi.

gorazde_putevi_2008_b2.jpg

Kad je riječ o Federalnoj direkciji za ceste, prema riječima direktorice Ušanović, u martu je potpisan Ugovor o redovnom ljetnom i zimskom održavanju cesta, u trajanju od pet godina i ova firma trudiće se da do kraja ispoštuje sve odredbe ovog ugovora, na zadovoljstvo svih potpisnika, a posebno građana, učesnika u saobraćaju.

Autor: Služba za odnose s javnošću, www.bpkg.gov.ba

webmail kanton gorazdewebmail
Copyright © 2005-2023. BPK Goražde.
Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole, uz OBAVEZNO navođenje izvora.