• OBJAVLJENO: 23.02.2010.
Potpisani Okvirni sporazumi sa najpovoljnjijim ponuđačima po postupku javnih nabavki za 2010. godinu

potpisivanje-ugovora-230210b.jpg

Nakon provedene zakonom propisane procedure o javnim nabavkama, 23.02.2010. godine premijer BPK Goražde Nazif Uruči potpisao je Okvirne sporazume sa goraždanskim firmama ATTP „Centroprevoz“, „Goraždestan“ , „Novogradnja“ i „Drinex Computers“, kao najpovoljnjijim ponuđačima za pružanje usluga po pojedinačnim LOT-ovima definisanim Zakonom o javnim nabavkama BiH.

Tako će firma ATTP „Centroprevoz“, u ovoj godini, pružati usluge prijevoza učenika osnovnih i srednjih škola te studenata dislocirane nastave Ekonomskog i Pravnog fakulteta u Goraždu, koje će se finansirati iz budžeta BPK Goražde, dok će firma „Drinex Computers“ pružati usluge isporuke i servisiranja informatičko-tehničke opreme za potrebe BPK Goražde.

Za najpovoljnjijeg ponuđača za pružanje usluga sukcesivne isporuke materijala za tekuće održavanje zgrada u 2010. godini izabrana je firma „Novogradnja“, dok je firma „Goraždestan“ izabrana za najpovoljnjijeg ponuđača za pružanje usluga tekućeg održavanja zgrada u vlasništvu BPK Goražde.

potpisivanje-ugovora-230210b2.jpg

Autor: Služba za odnose s javnošću, www.bpkg.gov.ba

webmail kanton gorazdewebmail
Copyright © 2005-2023. BPK Goražde.
Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole, uz OBAVEZNO navođenje izvora.