• OBJAVLJENO: 13.05.2013.
Zasjedao Kolegij Skupštine BPK Goražde
Određen datum održavanja 22. redovne sjednice Skupštine

Copy of IMG_1898

Kolegij Skupštine Bosansko-podrinjskog kantona Goražde razmatrao je danas materijale koji bi se trebali naći na dnevnom redu 22. redovne sjednice Skupštine.

Pored tačke u okviru koje je predviđeno izjašnjavanje Skupštine o povjerenju Vladi BPK Goražde, u prijedlog dnevnog reda uvršteni su i Prijedlog zakona o sprječavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama, Prijedlog odluke o utvrđivanju javnog interesa za raspolaganje imovinom putem specijalne pogodbe sa privrednim društvom „Bektoprecisa“, te Prijedlog odluke o izmjenama i dopunama Odluke o osnivanju JU „Služba za zapošljavanje“ BPK Goražde.

Uz Izvještaj o dodijeljenim koncesijama i efektima od koncesija za 2011. i 2012. godinu i Izvještaj o provedenim aktivnostima na izgradnji, održavanju, sanaciji i rekonstrukciji regionalnih cesta i mostova na području BPK Goražde, u prijedlog dnevnog reda ove sjednice uvrštena je i Informacija o aktivnostima u vezi raspolaganja imovinom i implementaciji Zakona o imovini BPK Goražde.

Skupština BPK Goražde održaće svoju 22. redovnu sjednicu  u četvrtak 23. maja 2013. godine s početkom u 10.00 sati.

Autor: Služba za odnose s javnošću, www.bpkg.gov.ba

webmail kanton gorazdewebmail
Copyright © 2005-2023. BPK Goražde.
Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole, uz OBAVEZNO navođenje izvora.