• OBJAVLJENO: 15.08.2013.
Goražde
Održana promocija novog albuma Selme Adžem

Copy of IMG_3600

U hotelu „Behar“ u Goraždu danas je održana promocija novog albuma mlade i talentovane pjevačice  Selme Adžem, rođene Goraždanke,  koja svoju muzičku karijeru uspješno gradi u Engleskoj.

Promociji albuma pod nazivom „Special to me“ prisustvovao je i ministar za obrazovanje, nauku, kulturu i sport Dževad Adžem koji je Selmi i njenom pratećem bendu čestitao na odličnom sinoćnjem nastupu na goraždanskom Festivalu prijateljstva te ih pozvao da budu gosti ovog festivala i naredne godine.

Iskazavši zadovoljstvo što je imala priliku da se predstavi goraždanskoj publici, Selma se zahvalila posjetiocima promocije i svima koji su pratili njihov nastup na platou ispred Gradske dvorane te kazala kako će dogodine sa zadovoljstvom prihvatiti poziv da ona i njen bend ponovo posjete Goražde za vrijeme festivala.

Selma & Sound danas su goste promocije počastili još jednim izvrsnim nastupom te im podijelili primjerke novog CD-a koji bi s obzirom na kvalitet ponuđenog lako trebao naći put do velikog broja slušalaca.

Promocija je održana u organizaciji Udruženja mladih „Ujedinjeni goraždanski umjetnici“ i uz podršku Ministarstva za obrazovanje, nauku, kulturu i sport BPK Goražde.

Autor: Služba za odnose s javnošću, www.bpkg.gov.ba

webmail kanton gorazdewebmail
Copyright © 2005-2023. BPK Goražde.
Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole, uz OBAVEZNO navođenje izvora.