• OBJAVLJENO: 19.12.2013.
Privredna komora BPK Goražde realizovala veoma značajan projekat
Brže i lakše do informacija o privredi Bosansko-podrinjskog kantona

Copy of 100_6102

U organizaciji Privredne komore Bosansko-podrinjskog kantona Goražde danas je u sali Ministarstva za privredu, u prisustvu kantonalnih i općinskih zvaničnika, održana promocija jedinstvene baze podataka o registrovanim privrednim društvima na području Bosansko-podrinjskog kantona Goražde  te web stranice Privredne komore:  www.pkbpk.com.

Privredna komora je prema riječima predsjednika Dževada Terovića za realizaciju ovog projekta, koji ima cilj brže i lakše predstavljanje privrede s područja BPK Goražde,  imala veliku podršku.

Kada je riječ o finansijskoj podršci, on je ovom prilikom uputio riječi zahvalnosti Ministarstvu razvoja poduzetništva i obrta F BiH, Ministarstvu za privredu BPK  i  Općini Goražde.  Takođe,  zahvalnost je upućena i privrednim društvima i institucijama koje su ustupile sadržaje koji se nalaze na web stranici, čime je omogućeno da se brže i lakše dođe do informacija o njihovim preduzećima.

Projekat je implementiralo privredno društvo „Faceart“ iz Goražda, u saradnji sa predstavnicima Privredne komore BPK Goražde.

Autor: Služba za odnose s javnošću, www.bpkg.gov.ba

webmail kanton gorazdewebmail
Copyright © 2005-2023. BPK Goražde.
Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole, uz OBAVEZNO navođenje izvora.