• OBJAVLJENO: 11.02.2015.
Ministarstvo za obrazovanje, mlade, nauku, kulturu i sport i Pedagoški zavod BPK Goražde
DODIJELJENE ZAHVALNICE POVODOM USPJEŠNOG I DOBRO REALIZOVANOG SEMINARA

IMG_4572

Danas je u zgradi Vlade BPK Goražde održan prijem za uposlenike u procesu odgoja i obrazovanja, odnosno predavače seminara održanih u januaru ove godine.

U sklopu svojih redovnih aktivnosti Pedagoški zavod BPK Goražde proveo je edukaciju za sudionike odgojno-obrazovnog procesa u odgojno-obrazovnim ustanovama, a za realizaciju ovog programa angažovao je zainteresovane nastavnike, profesore i certificirane edukatore/trenere.

Seminari su sa uspjehom realizovani i interesovanje je bilo veliko, a što je dodatni motiv da se ovakvi primjeri dobre prakse nastave i u buduće.

Prema riječima direktorice Pedagoškog zavoda Dike Makote, sva predavanja-seminari bit će objedinjeni u formi zajedničke brošure i proslijeđeni svim odgojno-obrazovnim ustanovama na prostoru BPK Goražde,  s ciljem da posluže za poboljšanje procesa odgoja i obrazovanja.

Na kraju prijema svim predavačima, kao znak zahvalnosti i buduće podrške, ministar za obrazovanje, nauku, mlade, kulturu i sport Damir Žuga i direktorica Pedagoškog zavoda Dika Makota uručili su zahvalnice za uspješno realizovanje seminara.

Zahvalnice su dobili: Alema Bajrović, Sabina Džebo, Jasmina Djana, Haris Bašić, Emina Hasković, Džejna Kanlić i Alija Lapo.

Autor: Služba za odnose s javnošću, www.bpkg.gov.ba

webmail kanton gorazdewebmail
Copyright © 2005-2023. BPK Goražde.
Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole, uz OBAVEZNO navođenje izvora.