• OBJAVLJENO: 11.04.2015.
Pismo zahvale ministra obrazovanja

Rorovi

Ministar za obrazovanje, mlade, nauku, kulturu i sport u Vladi BPK Goražde Damir Žuga uputio je pismo zahvalnosti menadžmentu i uposlenicima goraždanske firme UNIS „Ginex“, koja je kao i nebrojeno puta do sada dala svoj doprinos u uljepšavanju našeg grada i spomen obilježja. Ovog puta, ova firma uspostavila je rasvjetu na spomen izletištu Rorovi, koje je dobilo novi izgled zahvaljujući, između ostalog i njihovom angažavanju, te podršci Vlade BPK-a Goražde.

U pismu stoji:

„ Izuzetno nam je zadovoljstvo i čast što možemo uputiti izraze zahvalnosti firmi Unis „Ginex“ Goražde a zbog izuzetnog i brzog angažmana na rješavanju pitanja rasvjete na izletištu Rorovi u Goraždu.

Naime, na osnovu dogovora između Vlade BPK-a Goražde i vaše firme, u cilju stvaranja što boljih uslova za život i boravak naših građana, u prethodnom periodu ste realizovali delegirana pitanja u okviru II faze radova na uređenju grada i kao društveno odgovorna kompanija još jednom dokazali važnost postojanja i uspješnog rada na području Bosansko-podrinjskog kantona Goražde.

Sa nadom da ćete i u budućnosti pružati podršku i davati svoj doprinos razvoju našeg Kantona, u ime Vlade BPK-a Goražde i Ministarstva za obrazovanje, mlade, nauku, kulturu i sport BPK-a Goražde upućujemo iskrene izraze zahvalnosti“- stoji u pismu zahvalnosti ministra obrazovanja Damira Žuge.

Autor: Služba za odnose s javnošću, www.bpkg.gov.ba

webmail kanton gorazdewebmail
Copyright © 2005-2023. BPK Goražde.
Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole, uz OBAVEZNO navođenje izvora.