• OBJAVLJENO: 07.01.2016.
Koordinacioni odbor za razvoj BPK-a Goražde
Javni poziv zainteresovanim licima da se upoznaju sa Strategijom razvoja BPK-a Goražde

zgrada-vlade-011

Vlada  Bosansko-podrinjskog kantona Goražde, u saradnji sa  Kantonalnim odborom za  razvoj BPK-a, projektnim timovima UNDP-a i ILDP-a, Konsultantskom kućom INNOVA i Partnerskom grupom pripremila je Prednacrt strategije razvoja Bosansko-podrinjskog kantona Goražde za period 2016-2020. godina.

S tim u vezi, Kantonalni odbor za razvoj BPK-a poziva sve zainteresovane institucije, organizacije, udruženja i građane da prisustvuju sastanku Partnerske grupe na kojem će biti govora o ovoj Strategiji i prioritetnim projektima koji su u nju uključeni.

Cilj je da se učesnici sastanka upoznaju sa sadržajem Strategije razvoja i da im se omogući da iznesu svoje primjedbe i sugestije kako bi se stvorile pretpostavke za što kvalitetniju implementaciju ovog strateškog dokumenta.

Strategiju razvoja BPK-a 2016-2020. možete pogledati  ili preuzeti na službenoj web stranici Vlade BPK-a Goražde www.bpkg.gov.ba

Sastanak Partnerske grupe će se održati u srijedu 13.01.2016. godine u Goraždu  u 11,00 sati  u Sali Skupštine BPK-a, u ulici 1. slavne višegradske brigade 2a.

 

 

Autor: Služba za odnose s javnošću, www.bpkg.gov.ba

webmail kanton gorazdewebmail
Copyright © 2005-2023. BPK Goražde.
Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole, uz OBAVEZNO navođenje izvora.