• OBJAVLJENO: 13.05.2016.
Sjednica Kolegija Skupštine Bosansko-podrinjskog kantona Goražde
Utvrđen dnevni red 14.redovne sjednice Skupštine

Kolegij

Na današnjoj sjednici Kolegija Skupštine Bosansko-podrinjskog kantona Goražde utvrđen je dnevni red 14. redovne sjednice Skupštine Bosansko-podrinjskog kantona Goražde, koja će se održati 31. maja 2016. godine, s početkom u 10 sati.

Na sjednici Skupštine će se razmatrati dva nacrta zakona (nacrt Zakona o poticanju zapošljavanja u Bosansko-podrinjskom kantonu Goražde i nacrt Zakona o prijavljivanju, porijeklu i kontroli imovine izabranih, imenovanih dužnosnika, savjetnika i prevenciji korupcije i koordinaciju borbe protiv korupcije u Bosansko-podrinjskom kantonu Goražde), prijedlog Zakona o dopunama Zakona o pravima osoba koje se iz Bosansko-podrinjskog kantona Goražde vraćaju u mjesta prijeratnog prebivališta po skraćenom postupku te nekoliko izvještaja, među kojima su i Izvještaj o radu Vlade Bosansko-podrinjskog kantona Goražde za 2015. godinu i Izvještaj o izvršenju Budžeta Bosansko-podrinjskog kantona Goražde za 2015. godinu.

Na sjednici Kolegija razmatrane su i aktivnosti oko pripreme i održavanja  tematskih sjednica Skupštine  planiranih Programom rada Skupštine Bosansko-podrinjskog kantona Goražde za 2016. godinu.

Poziv za 14.redovnu sjednicu Skupštine BPK-a Goražde

Autor: Služba za odnose s javnošću, www.bpkg.gov.ba

webmail kanton gorazdewebmail
Copyright © 2005-2022. BPK Goražde.
Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole, uz OBAVEZNO navođenje izvora.