• OBJAVLJENO: 12.05.2017.
PREMIJER BPK GORAŽDE SA PREDSTAVNICIMA UNDP-a U POSJETI VUKOVARSKO-SRIJEMSKOJ ŽUPANIJI-REPUBLIKA HRVATSKA
Premijer Oković: Nastojimo sve dobre prakse prihvatiti, jer očigledno je da ćemo svi biti jedno područje

Posjeta Vukovaru

Predstavnici UNDP iz Bosne i Hercegovine došli su u posjet Vukovarsko-srijemskoj županiji, kako bi se upoznali s uspješnim projektima na području naše županije te većim mogućnostima suradnje i povlačenja sredstava iz EU fonodva.

 Na radnom sastanku u Palači Srijem u Vukovaru primio ih je Željko Cirba, zamjenik župana Vukovarsko-srijemskog, a zajedno sa suradnicima goste je s razvojnim iskustvima Vukovarsko-srijemske županije, te iskustvima u pripremanju projekata i realizaciji istih.

– Drago mi je što su nam došli prijatelji iz Bosne i Hercegovine. Izmijenili smo iskustva projekata i programa koje radi naša županija kao i projekta koje radimo s EU. Moramo se što bolje pripremiti te u budućnosti raditi na zajedničkoj suradnji i zaželjeti našim susjednima što prije ulazak u EU – rekao je Cirba.

Prema njegovim riječima, upravo Poslovno-inovacijski centar BIC-Vukovar, predstavlja jedan od uspješnih projekata financiran sredstvima EU.

Posjeta Orašju 6

– Drago mi je što smo došli u Vukovar vidjeti kako su ovdje provedeni određeni projekti te kako suradnja s EU funkcionira u zemljama koje su već ušle u EU što nas zasigurno očekuje u skoroj budućnosti. Nastojimo zaista sve dobre prakse prihvatiti jer očigledno je da ćemo svi biti jedno područje – kazao je Emir Oković, premijer Vlade Bosansko-podrinjskog kantona Goražde.

www.bpkg.gov.ba/https://www.hrv.hr

Autor: Služba za odnose s javnošću, www.bpkg.gov.ba

webmail kanton gorazdewebmail
Copyright © 2005-2023. BPK Goražde.
Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole, uz OBAVEZNO navođenje izvora.