• OBJAVLJENO: 26.09.2017.
Zasjedao Kolegij Skupštine BPK Goražde
Zakazan nastavak 5. tematske sjednice i održavanje 27. redovne sjednice Skupštine BPK Goražde

Na svojoj današnjoj sjednici, Kolegij Skupštine Bosansko-podrinjskog kantona Goražde utvrdio je datum održavanja nastavka 5. tematske sjednice Skupštine BPK Goražde posvećene sveobuhvatnoj analizi stanja poljoprivrede i ruralne infrastrukture na području Bosansko-podrinjskog kantona kao i datum održavanja 27. redovne sjednice Skupštine.

Na 27. redovnoj sjednici Skupštine planirano je da se razmatraju prijedlozi Zakona o nabavljanju, držanju i nošenju oružja i municije i Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o visokom obrazovanju BPK Goražde.

U dnevni red ove sjednice uvršten je i Prijedlog odluke o utvrđivanju niskoakumulativnih djelatnosti tradicionalnih esnafskih zanata, kao i Prijedlog strategije razvoja poljoprivrede na području BPK Goražde za period 2017-2021. godina,

Kao posljednja tačka dnevnog reda za 27. sjednicu predložen je Izvještaj o radu Vlade Bosansko-podrinjskog kantona Goražde za  2016. godinu

Obje sjednice zakazane su za utorak 10. oktobra 2017. godine, s tim da će se tematska sjednica održati u 10.00 sati, dok će se 27. redovna sjednica Skupštine održati s početkom u 11.00 sati.

Autor: Služba za odnose s javnošću, www.bpkg.gov.ba

webmail kanton gorazdewebmail
Copyright © 2005-2023. BPK Goražde.
Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole, uz OBAVEZNO navođenje izvora.