• OBJAVLJENO: 11.06.2019.
Ministarstvo za obrazovanje, mlade, nauku, kulturu i sport BPK Goražde i ove godine osiguralo nagrade za najuspješnije učenike i njihove nastavnike
Dodijeljena priznanja najuspješnijim učenicima srednjih škola i njihovim nastavnicima u školskoj 2018/2019.godini

Nakon dodjele diploma i zahvalnica najuspješnijim učenicima i nastavnicima osnovnih škola, Ministarstvo za obrazovanje, mlade, nauku, kulturu i sport BPK Goražde upriličilo je dodjelu diploma i zahvalnica najuspješnijim učenicima i nastavnicima srednjih škola za školsku 2018/2019.godinu.

Učenici i njihovi nastavnici dobili su nagrade i diplome koje tradicionalno ovo Ministarstvo dodjeljuje za najuspješnije rezultate na takmičenjima u protekloj školskoj godini iz matematike, fizike, njemačkog jezika, islamske vjeronauke, građanskog obrazovanja i ostalih takmičenja.

Među najuspješnijim učenicima srednjih škola u školskoj 2018/2019.godini, koji su ponijeli titulu učenika generacije su: Hamza Omerbašić MSŠ „Enver Pozderović“, Ela Vrana STŠ „Hasib Hadžović“ i Erna Selak SSŠ „Džemal Bijedić“.

Čestitke na ostvarenim rezultatima te puno sreće u budućem obrazovanju učenicima, ovom prilikom poželio je ministar za obrazovanje, mlade, nauku, kulturu i sport BPK Goražde Arman Bešlija .

 

Autor: Služba za odnose s javnošću, www.bpkg.gov.ba

webmail kanton gorazdewebmail
Copyright © 2005-2021. BPK Goražde.
Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole, uz OBAVEZNO navođenje izvora.