• OBJAVLJENO: 29.09.2005.
Vlada BPK-a Goražde finansira izvođenje radova na dogradnji javne rasvjete u naselju Bogušići

Nova rasvjeta u naselju Bogušići!

Vlada Bosansko-podrinjskog kantona Goražde sa 15.954,00 KM finansiraće izvođenje radova na dogradnji javne rasvjete u naselju Bogušići u općini Goražde.
Ugovor sa najpovoljnijem izvođačem radova firmom „PEŠTEK PROMET“ d.o.o. iz Goražda koju zastupa direktor Selim Peštek, u ime investitora – Vlade BPK-a Goražde, potpisao je 28.09.2005.godine Premijer mr. Salko Obhođaš.

Potpisivanju ovog ugovora prisustvovali su i predsjednik Mjesne zajednice Bogušići Memiš Kavazović i sekretar Vlade Emir Sijerčić.
Riječi zahvalnosti Premijeru i Vladi Bosansko-podrinjskog kantona Goražde na razumijevanju i odobrenim finansijskim sredstvima, tim povodom, uputio je predsjednik Mjesne zajednice Bogušići Memiš Kavazović, koji je kazao da će javna rasvjeta dobro doći svim stanovnicima ove mjesne zajendice, a posebno učenicima koji pješače do najbliže autobuske stanice. Dogradnja javne rasvjete nije i jedini projekt koji je na prostoru ove mjesne zajednice realizovan uz pomoć Vlade Bosansko-podrinjskog kantona Goražde, a Vlada će i ubuduće finansijski učestvovati u izgradnji infastrukture i u drugim projektima od značaja za stanovnike goraždanske mjesne zajednice Bogušići.

Autor: Služba za odnose s javnošću, www.bpkg.gov.ba

webmail kanton gorazdewebmail
Copyright © 2005-2023. BPK Goražde.
Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole, uz OBAVEZNO navođenje izvora.