• OBJAVLJENO: 31.12.2018.
177.telefonska sjednica
Usvojeni zaključci u vezi sa isplatom novčanih podsticaja u poljoprivredi i realizaciji Projekta stambenog zbrinjavanja boračkih populacija

Dnevni red:

1. Prijedlog zaključaka u vezi sa isplatom novčanih podsticaja u poljoprivredi i realizaciji Projekta stambenog zbrinjavanja boračkih populacija BPK-a Goražde.

 Premijer Bosansko-podrinjskog kantona Goražde, zbog hitnosti donošenja odluke, pozvao je telefonski ministre, te nakon njihove saglasnosti  doneseni su  slijedeći zaključci:

1. Zbog donošenja Odluke o izglasavanju nepovjerenja Vladi Bosansko-podrinjskog kantona Goražde, Vlada Bosansko-podrinjskog kantona Goražde nije u mogućnosti da donosi odluke po Programu kantonalnih novčanih podsticaja u poljoprivredi za 2018.godinu, te će se sredstva za isplatu ovih podsticaja planirati u Budžetu za 2019.godinu.

2. Zbog donošenja Odluke o izglasavanju nepovjerenja Vladi Bosansko-podrinjskog kantona Goražde, Vlada Bosansko-podrinjskog kantona Goražde nije u mogućnosti da donose Odluku o davanju saglasnosti na Konačnu listu korisnika za dodjelu sredstava na ime stambenog zbrinjavanja pripadnika boračke populcije BPK Goražde, te će se sredstva za realizaciju  ove odluke planirati u Budžetu za 2019.godinu.


webmail kanton gorazdewebmail
Copyright © 2005-2020. BPK Goražde.
Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole, uz OBAVEZNO navođenje izvora.