• OBJAVLJENO: 11.01.2013.
Ministarstvo za obrazovanje, nauku, kulturu i sport
Obavještenje za korisnike sredstava iz Programa utroška sredstava- Tekući transfer za sport za 2012.

100_3080

Obavještavaju se svi sportski klubovi, korisnici finansijskih sredstava za redovne programe u 2012. godini da su u obavezi dostaviti Ministarstvu za obrazovanje, nauku, kulturu i sport Bosansko – podrinjskog kantona Goražde Izvještaj o utrošku budžetskih sredstava za redovne programe nosilaca sportskih djelatnosti na nivou  Bosansko – podrinjskog kantona Goražde, za kvartalne periode 2012 godine koje nisu dostavili.

Prilikom izrade navedenog Izvještaja posebnu pažnju obratiti na odredbe člana 2. i 3. Ugovora o dodjeli finansijskih sredstava za finansiranje sporta iz javnih sredstava kojima se podstiče obavljanje sportskih djelatnosti na nivou Bosansko – podrinjskog kantona Goražde, koji ste 2012. godine zaključili sa Ministarstvom za obrazovanje, nauku, kulturu i sport Bosansko – podrinjskog kantona Goražde.

Krajnji rok za dostavljanje Izvještaja je 31.01.2013. godine.

Izvještaj o utrošku budžetskih sredstava za redovne programe nosioca sportskih djelatnosti na nivou  Bosansko – podrinjskog kantona Goražde podnosi se na obrascu RP- 2 koji se može preuzeti  na dnu teksta.

Obrazac broj RP -2

 

Autor: Služba za odnose s javnošću, www.bpkg.gov.ba

webmail kanton gorazdewebmail
Copyright © 2005-2020. BPK Goražde.
Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole, uz OBAVEZNO navođenje izvora.