• OBJAVLJENO: 04.01.2011.
Novogodišnji prijem Vlade BPK-a Goražde i općina u sastavu kantona

novogodisnji-prijem_2010_b_1.JPG

Kao i ranijih godina, Vlada BPK-a Goražde, zajedno sa načelnicima općina Goražde, Foča-Ustikolina i Pale-Prača, upriličila je 04.01.2011. godine novogodišnji prijem za predstavnike društvenog, političkog, vjerskog i kulturnog života Bosansko-podrinjskog kantona Goražde.

Okupljenim zvanicama, u ime kantonalnih i općinskih vlasti obratio se načelnik općine Pale-Prača Asim Zec, zaželivši im dobro zdravlje i nove poslovne uspjehe u godini koja je pred nama. Načelnik Zec, uputio je, takođe, i čestitke u povodu katoličkog i pravoslavnog Božića svim pripadnicima pravoslavne i katoličke vjeroispovijesti sa područja BPK-a Goražde, te izrazio nadu da će ubrzo doći do formiranja izvršne vlasti na kantonalnom nivou, za dobrobit građana i cjelokupne zajednice.

Prisutnima su se ovom prilikom, takođe, obratili i dopredsjedavajuća Skupštine BPK-a Goražde Vesna Nemec Klisura, glavni imam Medžlisa Islamske zajednice Goražde Rasim ef. Džafić i predstavnica goraždanske katoličke župe „Sveti Dominik“ Tonka Matović, uputivši svim građanima BPK-a Goražde želje za sretnu i uspješnu 2011. godinu, kao i želje za suživot svih ljudi koji žive na ovom prostoru.

novogodisnji_prijem_2010_b9.JPG

novogodisnji-prijem_2010_b_7.JPG

novogodisnji-prijem_2010_b_3.JPG

novogodisnji-prijem_2010_b_4.JPG

novogodisnji-prijem_2010_b_2.JPG

novogodisnji-prijem_2010_b_5.JPG

novogodisnji-prijem_2010_b_6.JPG

Autor: Služba za odnose s javnošću, www.bpkg.gov.ba

webmail kanton gorazdewebmail
Copyright © 2005-2023. BPK Goražde.
Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole, uz OBAVEZNO navođenje izvora.