• OBJAVLJENO: 21.05.2019.
Održana sjednica Kolegija Skupštine BPK Goražde
Utvrđen dnevni red za 3. redovnu sjednicu Skupštine BPK Goražde

Kolegij Skupštine Bosansko-podrinjskog kantona Goražde na sjednici održanoj danas razmatrao je materijale za 3. redovnu sjednicu Skupštine BPK Goražde koja je zakazana za 29. maj 2019.godine sa početkom u 10:00 sati.

Kolegiju je prisustvovala i premijerka Vlade BPK Goražde Aida Obuća.

Na dnevnom redu, pored verifikacije mandata poslanika u Skupštinu BPK Goražde, je prijedlog Odluke o izboru stalnih i povremenih radnih tijela Skupštine BPK Goražde.

Takođe, predviđeno je i izjašnjavanje o prijedlogu Odluke o određivanju prostora za održavanje neorganizovanih i spontanih mirnih okupljanja građana na području BPK Goražde, prijedlogu Strategije razvoja poljoprivrede na području našeg kantona za period 2018-2022.godine, te godišnjem i periodičnom Izvještaju o izvršenju Finansijskog plana Zavoda zdravstvenog osiguranja BPK Goražde za fiskalnu 2018.godinu.

Na 3. redovnoj sjednici Skupštine BPK Goražde naći će se i mišljenje Vlade BPK Goražde na Nacrt Zakona o pravima demobilisanih branilaca i članova njihovih porodica te Analiza efekata primjene Zakona o dopunskim pravima branilaca i članova njihovih porodica u BPK Goražde za period 2015-2018.godina.

POZIV ZA 3. REDOVNU SJEDNICU SKUPSTINE BPK GORAZDE

Autor: Služba za odnose s javnošću, www.bpkg.gov.ba

webmail kanton gorazdewebmail
Copyright © 2005-2020. BPK Goražde.
Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole, uz OBAVEZNO navođenje izvora.