Pobjeda Rudet

1.png

Pobjeda-Rudet d.d. Goražde je kompanija sa poznatom industrijskom tradicijom u proizvodnji inicirajućih sredstava za razne komercijalne svrhe, koja ima velike tehnološke i proizvodne mogućnosti. Kompanija je sposobna da vodi projekte prenosa tehnologije po sistemu “ključ u ruke”, samostalno ili u saradnji sa drugim renomiranim proizvođačima.
Kao poznati proizvođač inicirajućih sredstava koji se koriste u razne komercijalne svrhe, ova komapnija sa svojim proizvodima prisutna je na tržištima Australije, Malezije, SAD i širom Evrope.

Da bi se očuvala konkurentnost na tržištu i održao kvalitet proizvoda, stalno se radi na poboljšavanju postojećih i osvajanja novih tehnologija. Politika kvaliteta sa politikom sistema upravljanja okolinom postali su sastavni dio strateške politike. Kompanija Pobjeda-Rudet je uvela i usvojila međunarodne standarde BAS EN ISO 9001:2008 i BAS EN ISO 14001:2004. Takođe, kompanija je provela postupak externog certificiranja prema direktivi 93/15/EC za slijedeće proizvode: DK-8, TED, TMED, 30-MSED, 30-MMSED, PSED, BIHNEL cjevčica, neelektrični detonator BIHNEL MS, BIHNEL LP i BIHNEL UNIDET, neelektrični konektor BIHNEL SL i neelektrični sistem BIHNEL DUAL za što je dobila Œ znak.

Njen proizvodni program čine:

– električni detonatori

– detonatorske kapisle No 6 i 8

– usporivački elementi (konektori)

– neelektrični detonatori

– neelektrični konektori

– neelektrični sistem BIHNEL-DUAL

– inicirajuća cjevčica

Nivo tehnoloških dostignuća ove kompanije i kvalitet njenih proizvoda ispunjavaju, kako evropske, tako i svjetske standarde.

Adresa: Višegradska bb
Tel: +387 38 221 336, +387 38 221 150
Fax: + 387 38 221 335
E-mail: info@pobjeda.com
Web: https://www.pobjeda.com


webmail kanton gorazdewebmail
Copyright © 2005-2023. BPK Goražde.
Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole, uz OBAVEZNO navođenje izvora.