• OBJAVLJENO: 05.04.2006.
Forum mladih BPK-a Goražde predstavio svoju web stranicu

Otvoren forum za dijalog i incijative!
Služba za odnose sa javnošću BPK-a Goražde, održala je 31.03. 2006. godine press konferenciju na kojoj je javnosti predstavljen jedan od projekata Foruma mladih Bosansko-podrinjskog kantona Goražde.
Riječ je o prostoru za mlade na službenoj web stranici Vlade Bosansko-podrinjskog kantona i forumu koji je otvoren za sve mlade koji, između ostalog, i na ovaj način žele aktivno učestvovati u postavljanju pitanja najodgovornijim nosiocima vlasti ovog kantona i predlaganju odgovarajućih rješenja.

Pored direktorice Službe za odnose sa javnošću, koja je ujedno i urednik službene web stranice Vlade BPK-a Goražde, ovoj press koferenciji prisustvovao je i predsjednik Foruma mladih BPK-a Goražde Amer Dragolj.
“Služba za odnose sa javnošću Bosansko-podrinjskog kantona Goražde ustupila nam je dio prostora na službenoj stranici Vlade BPK-a Goražde gdje je otvoren i naš forum putem kojeg želimo saznati probleme mladih u Bosansko-podrinjskom kantonu Goražde. Na ovom Forumu mladi mogu postavljati pitanja, davati inicijative, ideje, a na svaka od njih pokušaćemo odgovoriti, a ukoliko ih ne budemo mogli odgovoriti odmah, sva pitanja, ideje, inicijative biće proslijeđene nadležnim organima.
Nadamo se da će mladi biti izuzetno konstruktivni u davanju svojih prijedloga i ideja, a sve s ciljem poboljšanja svog života na području Bosansko-podrinjskog kantona Goražde, te da ćemo uspješno evidentirati želje i probleme s kojima se mladi ovog kantona susreću.”- kazao je u ovom prilikom predsjednik Foruma mladih BPK-a Goražde Amer Dragolj.

Autor: Služba za odnose s javnošću, www.bpkg.gov.ba

webmail kanton gorazdewebmail
Copyright © 2005-2023. BPK Goražde.
Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole, uz OBAVEZNO navođenje izvora.