• OBJAVLJENO: 01.06.2023.
OBILJEŽEN DAN JU ZA PREDŠKOLSKI ODGOJ I OBRAZOVANJE GORAŽDE
Svečanosti obilježavanja prisustvovao i premijer BPK Goražde

 

Mališani i odgajatelji JU za predškolski odgoj i obrazovanje – dječije obdanište ”Sunce” zajedno sa prijateljima ove ustanove danas su obilježili 48. godišnjicu rada i postojanja. Riječ je o godišnjici iza koje stoje brojni uspjesi i kvalitet u radu, koji je prepoznat od strane prijatelja, kao i od strane roditelja čija djeca koriste ili su koristila usluge ustanove.

Tim povodom mališani iz dječijeg obdaništa ”Sunce” i „Zvjezdice“, zajedno sa svojim odgajateljima u Velikoj sali Centra za kulturu organizovali su priredbu, koja je kao i uvijek  obilovala raznim zabavnim sadržajima, pjesmom i recitacijama, te predstavama koje su spremili mališani, a kojima su izmamili aplauze i osmijehe prisutnih.

Priredbi je prisustvovao veliki broj roditelja i rodbine mališana, a među njima je bio i premijer BPK Goražde Edin Ćulov, koji je ovom prilikom čestitao Direktorici i svim uposlenim koji nesebično već godinama rade na odgoju naših mladih, naglašavajući da je ova ustanova iznjedrila mnoge uspješne generacije.

Autor: Služba za odnose s javnošću, www.bpkg.gov.ba

webmail kanton gorazdewebmail
Copyright © 2005-2023. BPK Goražde.
Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole, uz OBAVEZNO navođenje izvora.