• OBJAVLJENO: 25.10.2009.
Organizovan prijem u povodu Dana penzionera

Dobra saradnja sa Vladom BPK-a Goražde
dan-penzionera-251009.jpg

U povodu 25. oktobra – Dana penzionera, Premijer Bosansko-podrinjskog kantona Goražde Nazif Uruči upriličio je danas prijem za predsjednika i članove Predsjedništva i Skupštine Udruženja penzionera Bosansko-podrinjskog kantona Goražde. Ovom prijemu prisustvovali su i ministrica za pravosuđe, upravu i radne odnose Radmila Janković, te ispred Ministarstva za socijalnu politiku raseljena lica i izbjeglice, Muhamed Hadžić.

dan-penzionera-251009-bjpg.jpg

Uz čestitke svim penzionerima, premijer Bosansko-podrinjskog kantona Goražde Nazif Uruči, iskoristio je priliku da porazgovara sa penzionerima o aktuelnim problemima sa kojima se susreće ova populacija na prostoru našeg kantona.

Prema riječima predsjednika Udruženja Selima Hadžiavdića, Udruženje je zadovoljno dosadašnjom saradnjom sa Vladom Bosansko-podrinjskog kantona Goražde, obzirom da se i u ovim teškim vremenima pokušava kroz projekte penzionerima omogućiti što kvalitetniji život. Budući da je u predhodnom periodu riješen problem zagrijavanja prostorija Udruženja kao i pronađena sredstva za obezbjeđenje ogrijeva za penzionere, ovom prilikom, predstavnici Udruženja penzionera izrazili su, još jednom, zahvalnost Vladi Bosansko-podrinjskog kantona Goražde.

dan-penzionera-251009-b2.jpg

Autor: Služba za odnose s javnošću, www.bpkg.gov.ba

webmail kanton gorazdewebmail
Copyright © 2005-2023. BPK Goražde.
Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole, uz OBAVEZNO navođenje izvora.