• OBJAVLJENO: 19.01.2010.
Nakon provedenog postupka javne nabavke u BPK-a Goražde

Potpisana tri ugovora za najpovoljnjim ponuđačima

ugovor-javne-nabavke-190110b.jpg

Premijer Bosansko-podrinjskog kantona Goražde Nazif Uruči potpisao je 19.01.2010.godine ugovore sa predstavnicima firmi koje su nakon provedenog otvorenog postupka javne nabavke izabrani kao najpovoljniji ponuđači za pružanje usluga osiguranja imovine/nekretnina i službenih motornih vozila u vlasništvu Bosansko-podrinjskog kantona te usluga sukcesivne isporuke materijala za informatičku opremu.

ugovor-javne-nabavke-190110b2.jpg

Za najpovoljnijeg ponuđača za osiguranje imovine Kantona izabrano je „Bosna-sunce osiguranje“, d.d. Sarajevo, službena vozila osiguravaće „Sarajevo osiguranje“ d.d. Sarajevo Podružnica Goražde, dok je Okvirni sporazum o pružanju usluga sukcesivne isporuke materijala za informatičku opremu potpisan sa firmom „Drinex computers“.d.o.o. iz Goražda.

Prema riječima Emira Sijerčića, sekretara Vlade Bosansko-podrinjskog kantona Goražde, koji je takođe prisustvovao potpisivanju ugovora, radi se o tri ugovora iz jednog cijelog paketa javnih nabavki za Kanton, za koje je završena kompletna procedura, uključujući žalbeni rok i sve ostalo. Još devet postupaka je u toku i vrlo brzo se očekuje da bude kompletno zaokružen postupak dodjele ovih ugovora.

ugovor-javne-nabavke-190110b1.jpg

Autor: Služba za odnose s javnošću, www.bpkg.gov.ba

webmail kanton gorazdewebmail
Copyright © 2005-2023. BPK Goražde.
Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole, uz OBAVEZNO navođenje izvora.