• OBJAVLJENO: 10.05.2013.
Sa sastanka Organizacionog odbora
Sve je spremno za početak V Festivala rada

Copy of IMG_1808

Uoči sutrašnjeg otvaranja V Festivala rada srednjih tehničkih i stručnih škola BiH, u zgradi Vlade BPK Goražde danas je održan još jedan sastanak Organizacionog odbora na kojem su obavljeni posljednji razgovori o realizovanim aktivnostima na organizaciji ovog festivala.

Riječi zahvalnosti na podršci u organizaciji ovogodišnjeg Festivala rada uputio je predsjednik Udruženja nastavnika i saradnika srednjih tehničkih i stručnih škola FBiH Hasan Brkić koji je  danas istakao da je festival u Goraždu dobio najveću podršku vlasti i lokalne zajednice od svih do sada organizovanih festivala rada.

Organizatori Festivala rada Goražde 2013. su Udruženje nastavnika i saradnika srednjih tehničkih i stručnih škola FBiH, Srednja tehnička škola „Hasib Hadžović“, Srednja stručna škola „Džemal Bijedić“ i Mješovita srednja škola „Enver Pozderović“ u Goraždu.

Copy of IMG_1811

Pokrovitelji Festivala su Vlada BPK Goražde, kantonalno Ministarstvo za obrazovanje, nauku, kulturu i sport, Općina Goražde, privredni subjekti s područja BPK Goražde te BH Telecom kao generalni pokrovitelj ovogodišnjeg Festivala rada.

Svečano otvaranje Festivala održaće se u Gradskoj dvorani „Mirsad Hurić“ s početkom u 11.00 sati, a sama takmičenja održaće se prema utvrđenom rasporedu u vremenu od 12.30-15.30 sati. Proglašenje pobjednika i svečano zatvaranje festivala planirano je za 17.00 sati.

Kako je istaknuto, sa današnjim danom obavljene se sve potrebne pripreme kako bi Goražde spremno dočekalo V Festival rada tehničkih i stručnih škola BiH.

Autor: Služba za odnose s javnošću, www.bpkg.gov.ba

webmail kanton gorazdewebmail
Copyright © 2005-2023. BPK Goražde.
Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole, uz OBAVEZNO navođenje izvora.