• OBJAVLJENO: 30.08.2013.
Nova školska 2013/2014. godina u BPK Goražde počinje u ponedjeljak
Sve škole spremne za doček učenika

 

Copy of IMG_3691

S ciljem analize pripremljenosti škola za početak školske 2013/2014. godine koja na području Bosansko-podrinjskog kantona Goražde počinje u ponedjeljak 02.09.2013.godine, ministar za obrazovanje, nauku, kulturu i sport Dževad Adžem sa saradnicima održao je danas  radno-konsultativni sastanak sa svim direktorima osnovnih i srednjih škola sa područja našeg kantona.

Uz konstataciju da je sve spremno za početak nove školske godine, na sastanku je dogovoreno da se od naredne školske godine da na kvalitet odgojno- obrazovnog rada te poboljšanje kriterija i kvaliteta nastavnog plana i programa.

Copy of IMG_3706

Jedna od novina u narednoj školskoj godini je organizovani produženi boravak u Osnovnoj školi „Husein ef. Đozo“  . Naime, ova škola prema riječima direktora Almira Sijerčića uložila je maksimalan napor kako bi osigurala produženi  boravak mališana u ovoj odgojno-obrazovnoj ustanovi.

Ovom prilikom upućene su i čestitke svim učenicima, prosvjetnim radnicima te uposlenicima osnovnih i srednjih škola, uz želju da postignu što bolji uspjeh u odgoju i obrazovanju.

 

 

Autor: Služba za odnose s javnošću, www.bpkg.gov.ba

webmail kanton gorazdewebmail
Copyright © 2005-2023. BPK Goražde.
Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole, uz OBAVEZNO navođenje izvora.