• OBJAVLJENO: 26.05.2014.
U organizaciji Privredne komore BPK i Instituta za edukaciju Vanjskotrgovinske  komore  BiH
Dvodnevni seminar o temi: „ Primjena  radnog  prava  u  menadžmentu  ljudskih  resursa“

panorama Gorazda

Privredna  komora  Bosansko-podrinjskog  kantona  Goražde,  u  saradnji  sa  Institutom  za  edukaciju  Vanjskotrgovinske  komore  Bosne  i  Hercegovine  organizira  dvodnevni  seminar  o  temi : „ Primjena  radnog  prava  u  menadžmentu  ljudskih  resursa“, koji  će  se  održati  27. i 28.05.2014. godine,  u  sali  Skupštine  BPK-a  Goražde, s početkom u 09,00 sati.

 Cilj ovog seminara je sticanje osnovnih i unaprjeđenje već stečenih znanja iz oblasti  primjene radnog prava za sve zaposlene u odjelima za ljudske resurse i druge koji žele steći i / ili  upotpuniti znanja iz ove oblasti, te podizanje na viši nivo razumijevanja jednog od bitnijih segmenata djelovanja i rada odjela za upravljanje ljudskim resursima, te preventivnog djelovanja i sprječavanja radno -pravnih sporova.

Seminar je namijenjen menadžerima, saradnicima, administratorima koji obavljaju poslove u odjelima  za upravljanje   ljudskim resursima  i koji  se bave radnim odnosima, kao i svima koji žele steći osnovna i /ili upotpuniti znanja iz oblasti radnih odnosa.

 Predavač na ovom seminaru je doc. dr. Vedad Silajdžić, profesor na Ekonomskom fakultetu u Sarajevu.

 

Autor: Služba za odnose s javnošću, www.bpkg.gov.ba

webmail kanton gorazdewebmail
Copyright © 2005-2023. BPK Goražde.
Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole, uz OBAVEZNO navođenje izvora.