• OBJAVLJENO: 25.06.2014.
Premijer BPK Goražde nagradio pripadnike Jednice za podršku Uprave policije MUP-a BPK Goražde

Copy of IMG_0398

Premijer Bosansko-podrinjskog kantona Goražde Emir Frašto danas je nagradio Emsada Čavrka, Admira Mirvića i Samira Hadžimusića, pripadnike Jedinice za podršku Uprave policije Ministarstva za unutrašnje poslove Bosansko-podrinjskog kantona Goražde, koji su ostvarili najbolje rezultate na nedavno održanom bojevom gađanju.

Ističući i nagrađujući najbolje dajemo podstrek  i dobar primjer ostalima da u svom radu postižu što bolje rezultate, smatra premijer BPK.

Prijemu u kabinetu premijera prisustvovali su ministar za unutrašnje poslove i komesar policije, Osman Subašić i Ešef Hurić, kao i komandir Jednice za podršku Admir Mašić.

Ova priznanja, prema riječima komesara policije Ešefa Hurića, podrška su za njihov budući rad, ali i podstrek za ostale policajce da postižu što bolje rezultate u svim segmentima rada, s ciljem ostvarivanja borbene gotovosti i stabilnog bezbjednosnog stanja.

Pored nagrađenih policajaca, kao i pohvala za rad svih pripadnika ove specijalne jednice, ministar za unutrašnje poslove Osman Subašić istakao je i odlične rezultate krim policije, koji doprinose ukupnoj, veoma dobroj bezbjednosnoj situaciji na području Bosansko-podrinjskog kantona Goražde.

Copy of IMG_0391

Autor: Služba za odnose s javnošću, www.bpkg.gov.ba

webmail kanton gorazdewebmail
Copyright © 2005-2023. BPK Goražde.
Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole, uz OBAVEZNO navođenje izvora.