• OBJAVLJENO: 31.07.2014.
Rekonstrukcija dionica regionalne ceste R-448 i ceste u ulici Ferida Dizdarevića
Potpisani ugovori sa izvođačima radova

IMG_0957

Premijer Bosansko-podrinjskog kantona Goražde Emir Frašto danas je potpisao ugovore sa privrednim društavima „Goraždeputevi“ d.d. i Okac“ d.o.o. Goražde o izvođenju radova na rekonstrukciji dionice regionalnog puta R-448 i sanaciji dionice ceste u ulici Ferida Dizdarevića.

Ugovor o izvođenju radova na rekonstrukciji regionalne ceste R-448, dionica Jabuka – Kriva Draga, u dužini od 2000 m potpisan je sa direktoricom firme „Goraždeputevi“ Muneverom Ušanović, dok je Ugovor o izvođenju radova na sanaciji dionice ceste u ulici Ferida Dizdarevića, u dužini od 440 m popisan sa direktorom firme „Okac“ Halilom Okovićem.

Ceremoniji potpisivanja ugovora, čija je ukupna vrijednost oko 400.000 KM prisustvovali su i predstavnici ministarstva za finansije i privredu, te direktorica kantonalne Direkcije za ceste Izeta Jahić.

– Današnjim potpisivanjem ugovora, mi smo završili sa procesom javnih nabavki tako da odabirom nadzora već  možemo uvesti izvođače u posao, a to bi trebalo biti u narednih deset do petnaest dana – pojasnila je direktorica Jahić.

IMG_0951

Autor: Služba za odnose s javnošću, www.bpkg.gov.ba

webmail kanton gorazdewebmail
Copyright © 2005-2023. BPK Goražde.
Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole, uz OBAVEZNO navođenje izvora.