• OBJAVLJENO: 22.06.2015.
Održana sjednica Komisije za rad, zdravstvenu i socijalnu zaštitu Skupštine BPK Goražde
Razmatrani materijali za 5. redovnu sjednicu Skupštine BPK Goražde

IMG_7632

Komisija za rad, zdravstvenu i socijalnu zaštitu Skupštine Bosansko-podrinjskog kantona Goražde na sjednici održanoj danas  razmatrala je materijale za 5. redovnu sjednicu Skupštine Bosansko-podrinjskog kantona Goražde.

Pored Izvještaja o radu JU“ Služba za zapošljavanje BPK Goražde, za 2014.godinu,  sa Izvještajem o posredovanju u zapošljavanju za 2014 i Analizom  tržišta rada za 2015.godinu, Komisija je razmatrala i izvještaj o izvršenju finansijskog plana ove ustanove za proteklu godinu na koji nije bilo primjedbi te je predloženo Skupštini da o njima vodi raspravu.

Takođe, razmatran je i  Izvještaj o izvršenju Finansijskog plana  „Zavoda zdravstvenog osiguranja BPK Goražde“ za 2014.godinu i Godišnji operativni i fianansijski izvještaj o radu JU „Zavod za javno zdravstvo BPK Goražde“ te se i oni upućuju u skupštinsku raspravu.

Na dnevnom redu današnjeg zasjedanja našao se i Izvještaj o radu i finansijskom poslovanju JU „Centar za socijalni rad BPK Goražde“ za period 01.01.- 31.12.2014.godine, na koji Komisija nije imala primjedbi.

Sjednici Komisije prisustvovali su predstavnci JU“ Služba za zapošljavanje“, „Zavoda zdravstvenog osiguranja“, „Zavoda za javno zdravstvo“ i Centra za socijalni rad BPK Goražde.

Autor: Služba za odnose s javnošću, www.bpkg.gov.ba

webmail kanton gorazdewebmail
Copyright © 2005-2023. BPK Goražde.
Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole, uz OBAVEZNO navođenje izvora.