• OBJAVLJENO: 30.10.2015.
Nedžad Ajnadžić ugostio rukovodstvo Bosansko–podrinjskog kantona
premijer bpk 3
U Općini Centar Sarajevo 29. oktobra 2015. godine predsjedavajući Općinskog vijeća Centar prof. dr. Nedžad Ajnadžić ugostio je premijera Bosansko–podrinjskog kantona Goražde Emira Okovića i predsjednicu Skupštine ovog kantona Aidu Obuća.

 Premijer Oković je pohvalio odličnu saradnju Bosansko–podrinjskog kantona sa Općinom Centar i izrazio zadovoljstvo zbog susreta i mogućnosti da porazgovaraju o temama koje planiraju zajednički realizirati u narednom periodu.

-Mi zaista imamo potrebu da uspostavljamo saradnju sa svim nivoima vlasti. Općinu Centar smatramo prijateljskom općinom i zbog toga smo iskoristili naš boravak u Sarajevu da se sastanemo sa vodećim ljudima Općinskog vijeća Centar. Prije svega smo izrazili zahvalnost Općini Centar za pomoć i podršku koju nam je do sada pružala. Predložili smo određene vidove dalje zajedničke saradnje koja će u narednom periodu imati svoj epilog, posebno kod onih projekata gdje postoje zajedničke dodirne tačke Bosansko–podrinjskog i Kantona Sarajevo i naravno svih općina u njihovom sastavu, kazao je Oković.

Sastanku je prisustvovao i Samir Fazlić, predsjednik Komisije Općinskog vijeća Centar za mjesne zajednice i saradnju sa općinama i gradovima.

www.centar.ba

Autor: Služba za odnose s javnošću, www.bpkg.gov.ba

webmail kanton gorazdewebmail
Copyright © 2005-2022. BPK Goražde.
Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole, uz OBAVEZNO navođenje izvora.