• OBJAVLJENO: 17.03.2016.
Održana sjednica Komisije za mlade
Komisija za mlade dodijelit će priznanja najuspješnijim predstavnicima mladih na području BPK-a u 2015. godini

IMG_2837

Komisija za mlade Skupštine Bosansko-podrinjskog kantona Goražde na današnjoj sjednici razmatrala je i jednoglasno usvojila Prijedlog progama rada za 2016. godinu i Izvještaj o radu Komisije za 2015. godinu, koji su proslijeđeni Skupštini Bosansko-podrinjskog kantona Goražde na razmatranje i usvajanje.

Komisija je takođe razmatrala prijedloge za izbor najuspješnijeg pojedinca i udruženja sa područja Bosansko-podrinjskog kantona Goražde za 2015. godinu iz kategorije mladih, te je kao najuspješnijeg pojedinca izabrala Adija Alikadića iz Goražda, člana kadetske Košarkaške reprezentacije BiH, a Udruženje mladih Općine Pale (FBiH) kao najuspješnije omladinsko udruženje.

Tim povodom Komisija za mlade će u srijedu, 23. marta 2016. godine s početkom u 13.00 sati, u prostorijama Velike sale Ministarstva za privredu BPK-a Goražde, ul. Maršala Tita br. 13, održati svečanu sjednicu na kojoj će dodijeliti zahvalnice izbranim predstavnicima mladih, koji su svojim radom i aktivnostima doprinjeli afirmaciji i poboljšanju položaja mladih na području BPK-a Goražde u protekloj godini.

IMG_2832

Autor: Služba za odnose s javnošću, www.bpkg.gov.ba

webmail kanton gorazdewebmail
Copyright © 2005-2023. BPK Goražde.
Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole, uz OBAVEZNO navođenje izvora.