• OBJAVLJENO: 19.06.2017.
Zasjedao Kolegij Skupštine  
Dopunjen dnevni red za sutrašnju 25. redovnu sjednicu Skupštine BPK Goražde

Kolegij Skupštine Bosansko-podrinjskog kantona Goražde na sjednici održanoj danas razmatrao je pristigle materijale koji su uvršteni u dnevni red za 25. redovnu sjednicu, zakazanu za 20. juni 2017.godine, s početkom u 10:00 sati.

Pored predviđenog dnevnog reda za ovo zasjedanje, poslanici će razmatrati i  Prijedlog Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o prostornom uređenju i građenju Bosansko-podrinjskog kantona Goražde, Prijedlog Odluke o davanju saglasnosti na „Projekat izgradnje stambeno-poslovnih objekata Lamela H3 i H4“, te Nacrt Akcionog plana s prijedlogom mjera za unaprijeđenje zdravstva na području Bosansko-podrinjskog kantona Goražde za period 201.-2021. godina.

Takođe, predviđeno je da se razmatra i Izvještaj o radu za 2016.godinu Agencije za privatizaciju, Izvještaj o radu i izvršenju finansijskog plana za 2016.godinu Službe za zapošljavanje BPK Goražde, Izvještaj o radu i Godišnji obračun Javnog preduzeća Radio-televizija Bosansko-podrinjskog kantona Goražde d.o.o. za 2016. godinu, Izvještaj o radu i poslovanju J.P. „Bosansko-podrinjske šume d.o.o. Goražde“ za 2016. godinu, te Izvještaj o radu i finansijskom poslovanju Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu za 2016. godinu.

Poziv za 25.redovnu sjednicu Skupstine BPK

                                         

Autor: Služba za odnose s javnošću, www.bpkg.gov.ba

webmail kanton gorazdewebmail
Copyright © 2005-2023. BPK Goražde.
Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole, uz OBAVEZNO navođenje izvora.